onsdag 6 juni 2012

NationaldagenHade Esther och jag haft en rewind-knapp tillgänglig hade vi använt den på tåget hem idag. Skönt att komma hem? Absolut men hur härligt är det inte att vara på väg och veta att man har ett dygn av trevligheter framför sig. Mormor kommer och möter vid tåget, sedan är det 

god-mat-shopping, grillning, vin, prat, prat, bädda ner sig i sköna sängar, läsa nytt inredningsmagasin, sova, god frukost, prat. 

Som gäller. 

Efter frukosten säger Esther att hon är loppissugen. Vi hittar ett som är öppet. Inte det bästa loppis vi har varit på men vem är kräsen? Solen skiner och vägen dit kantas med smörblommehagar med tuggande kossor. Esther får med sig två minielefanter á 5 kr st och jag den här lampan. Stram metall i den "nya" rosétonen med bubbligt glas. Tror det kan bli bra. För 45 kr är det väl värt att testa.

Vi åker vidare på trevligt kusinkalas till den coolaste 16-åringen med koll på läget. Och efter det tar Esther och jag tåget hem. Rewindknappen var det ja...

Gateaue är öppet på centralen så jag och Esther får med oss färskt bröd hem. 

Väl hemma konstaterar vi återigen att vi har fått det väldigt fint. Lycka.

Så tacksam för fina dagar? Bara förnamnet mina vänner, bara förnamnet.

3 kommentarer:

 1. Härligt, riktigt härligt! Synd att ja missa er bara..

  Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Låter underbart. Dagar värda att spara. Kram!

  SvaraRadera
 3. Åhh, såna här dagar är något att plocka fram när sedan oktoberrusket drar igång och man inte tror att något annat existerar. Det var härligt att få ha med er idag! Kramkram!

  SvaraRadera